Amenajari gradini Boldesti-Scaeni | Spatii verzi Boldesti-Scaeni | Sistem irigatie Boldesti-Scaeni | Gard viu Boldesti-Scaeni | Gazon rulou Boldesti-Scaeni

Amenajari gradini Boldesti-Scaeni

Amenajari gradini Boldesti-Scaeni: 0741.555.117Amenajari gradini Boldesti-Scaeni

Amenajari Gradini | Amenajari Spatii Verzi | Servicii Gradinari | Sistem irigatie | Gard viu


Romgarden va ofera o gama variata de servicii de amenajari gradini si intretinere spatii verzi in Boldesti-Scaeni: executie alei si poteti din piatra naturala, montaj gazon rulouri, montaj sisteme de irigatii, plante ornamentale, montaj mobilier gradina, executie cascade si iazuri, arhitect peisagist, montaj acoperisuri verzi, montaj piatra ornamentala, pavaj, executie lacuri ornamentale, montaj vegetatie, regenerare gazon, regenerare spatiu verde, regenerare gradina, sisteme drenaj, sisteme incalzire alei si pavaje ecologice in Boldesti-Scaeni.

Transformați gradina dvs. într-un paradis cu ajutorul echipei noastre de profesioniști în amenajări gradini! Oferim soluții complete pentru crearea de spații verzi frumoase și funcționale, cu design personalizat și utilizarea eficientă a suprafețelor disponibile. De asemenea, suntem specializați în instalarea de sisteme moderne de irigație, care vă vor ajuta să economisiți timp și resurse, în timp ce asigurați o îngrijire optimă a gazonului și a plantelor dvs. 

Contactați-ne astăzi pentru a transforma gradina dvs. într-un spațiu de vis!

De ce ROMGARDEN?

Deoarece serviciile noastre de amenajari gradini adaugă valoare proprietății și sporesc atractivitatea. Suntem mândri să facem ca proprietățile clienților noștri să arate cel mai bine.

 • Amenajari gradiniBoldesti-Scaeni
 • Gazon rulou Boldesti-Scaeni
 • Sistem irigatie Boldesti-Scaeni
 • Plante ornamentale Boldesti-Scaeni
 • Sistem drenaj Boldesti-Scaeni

Amenajările peisagistice sunt un element important pentru crearea unui mediu verde și frumos în jurul locuințelor și a altor proprietăți. Acestea nu numai că oferă o privire estetică plăcută, dar și au multiple avantaje pentru sănătatea și starea de spirit a oamenilor.

Amenajările peisagistice profesionale sunt realizate de experți în domeniu, care au cunoștințele și tehnicile necesare pentru a crea un mediu de calitate. Ei pot oferi sfaturi și soluții personalizate pentru a se potrivi cu necesitățile fiecărui client, astfel încât să se obțină un rezultat final care să satisfacă toate ...continua sa citesti

Opt beneficii ale peluzei de gazon!

Cercetările în curs continuă să descopere beneficiile de mediu, economice, de sănătate și de siguranță ale gazonului natural neidentificate anterior. Gazonul poate fi găsit in peluze private, terenuri de atletism, terenuri de golf, parcuri, marginea drumurilor și multe alte zone naturale și de agrement. acesta aduce un beneficiu clar pentru ....continua sa citesti

Cateva informatii importante despre intretinerea profesionala a gazonului:

 • Scarificarea: Aceasta tehnica ajuta la indepartarea frunzelor si a muschilor care pot bloca lumina si apa pentru a ajunge la radacinile gazonului. Scarificarea se face cel mai bine in perioada de primavara sau toamna.
 • Fertilizarea: Fertilizarea gazonului cu un amestec echilibrat de nutrienti este esentiala pentru a-i oferi forta si rezistenta necesare pentru a face fata conditiilor variate.
 • Udarile regulate: Gazonul are nevoie de apa suficienta pentru a-si mentine sanatatea si verdeata. Udarile regulate sunt importante, mai ales in perioadele de seceta sau cand temperaturile sunt ridicate.
 • Taierea gazonului: Taierea gazonului la o inaltime corecta ajuta la evitarea uscarii si la protejarea acestuia de boli si daunatori.
 • Tratarea problemelor de sanatate: Daca apar probleme cu gazonul, cum ar fi zonele de iarba care au devenit maronii sau zonele care sunt afectate de buruieni, este important sa se intervina cat mai rapid cu tratamente adecvate.

Este important sa se respecte aceste proceduri pentru a obtine un gazon frumos si sanatos. Un profesionist in intretinerea gazonului poate oferi sfaturi si recomandari personalizate pentru a se atinge rezultatele dorite

Sistem de irigatie automatizat!

Un gazon verde luxuriant, bine tuns, oferă o pânză în jurul căreia sunt afișate texturile și culorile plantelor decorative de pe margine - un sistem de irigatie a gazonului poate realiza acest lucru chiar și în timpul unei veri calde și uscate. 

Pentru un sistem eficient de irigare a gazonului este recomandata utilizarea aspersoarelor telescopice  de bună calitate instalate în gazon folosind conducte subterane, făcând intregul sistemul de irigatie invizibil atunci când nu este utilizat... continua sa citesti

Amenajari gradini cu piatra decorativa

Grădina este un loc special unde ne putem relaxa, petrece timpul în natură și ne putem bucura de frumusețea florilor și a verdeții. Cu toate acestea, amenajarea cu piatră decorativă poate adăuga un nou nivel de frumusețe și funcționalitate acestui spațiu. Aici sunt câteva dintre avantajele unei grădini amenajate cu piatră decorativă:

 • Durabilitate: Piatra decorativă este un material durabil și rezistent la intemperii, care poate rezista la traficul greu și la condițiile climatice dificile.
 • Versatilitate: Piatra decorativă poate fi utilizată pentru a crea alei, terase, căi de acces și multe altele. De asemenea, poate fi utilizată pentru a crea accente sau elemente de design, cum ar fi fontane, sculpturi sau garduri.
 • Îngrijire ușoară: Piatra decorativă nu necesită îngrijire specială și poate fi curățată ușor cu o cârpă umedă.
 • Valoare adăugată: Amenajarea cu piatră decorativă poate adăuga valoare proprietății dvs. prin creșterea aspectului și a funcționalității grădinii.
 • Design personalizat: Piatra decorativă poate fi alesă în diferite culori, forme și mărimi, astfel încât să se potrivească cu stilul dvs. personal și cu designul grădinii.

În concluzie, amenajarea grădinii cu piatră decorativă poate adăuga un nivel suplimentar de frumusețe, funcționalitate și valoare acestui spațiu important. Gândiți-vă la această opțiune atunci când decideți cum să amenajați grădina dvs.!

Designul amenajarii peisagistice

Concepte majore ale designului peisajului in amenajarea gradinilor includ:

Unitate (armonia elementelor utilizate in amenajare), echilibru, proporţie si tranziție.

Unitatea este utilizarea eficientă a elementelor din amenajarea gradinii pentru a transmite o temă. Unitatea se realizează prin implementarea unui design peisagistic în mod consecvent peste un peisaj prin plantare în masă sau repetare.

În timp ce echilibrul este un termen de comparație între două segmente ale unui peisaj, unitatea se referă la imaginea de ansamblu a unui amenajari peisagistice. Unitatea a fost atinsă atunci când privitorul simte că toate elementele individuale ale unui peisaj se potrivesc împreună pentru a forma o temă coerentă.

Proporția este sensul sau cerința ca dimensiunea componentelor individuale sau a grupurilor de componente dintr-un peisaj se potrivește armonios în întregul peisaj. O modalitate de a atinge proporția este prin utilizarea corectă a tranziției aplicate dimensiunii componentelor respective. Un peisaj care nu reușește să transmită proporții bune este unul care este afectat de tranziții abrupte.

Tranziția este schimbarea treptată realizată prin manipularea elementelor de design de bază de culoare, scară, linie, formă și textura. Dacă nu vă străduiți să obțineți un anumit efect, evitați tranzițiile bruște. De exemplu, dacă culoarea florilor tale se repetă pe măsură ce mergi dintr-o parte a curții în alta, există sentimentul unui întreg coeziv al amenajarii peisagistice a gradinii dvs, care îți oferă o tranziție lină.

Designul peisagistic in amnenajarea gradinilor este mai mult artă decât știință.

Deoarece plantele sunt în centrul designului peisagistic, cunostintele de horticultura reprezinta o componenta critica in amenajarea oricarei gradini. Domeniul este, însă, mai mult o artă decât o știință. Unele decizii se vor baza nu pe fapte concrete, ci pe gusturile personale ale beneficiarului, intuiția sau dorinta acestuia avand o importanta deosebita.

De exemplu, în proiectarea peisagistica a unei gradini, nu există un set de date științifice concrete care să se poată indica sau argumenta că un design curbat este mai bun decât unul drept. Cu toate acestea, majoritatea contemporanilor par să fie de acord că un design curbat grațios arată mai bine. La nivel inconștient, oamenii par convinși că o plantare de fundație curbă funcționează, deoarece pare sa linisteasca din liniaritatea copleșitoare a peretelui unei case.

Pavaje rezidentiale si industriale Boldesti-Scaeni

Amenajari gradini si servicii de montaj/instalare pavaj rezidential la cele mai inalte standarde, echipa noastra mandrindu-se cu peste 20 de ani de experienta in domeniu.

Colaboram cu cei mai importanti producatori de pavele, punandu-va astfel la dispozitie o gama variata de modele si texturi.

Amenajari gradini Boldesti-Scaeni | Spatii verzi Boldesti-Scaeni | Sistem irigatie Boldesti-Scaeni | Gard viu Boldesti-Scaeni | Gazon rulou Boldesti-Scaeni